Listă debitori

Anunt important COVID-19

Publicat: Marți, 17 Martie 2020 Scris de Administrator

 

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU CETĂȚENII COMUNEI BROSCĂUȚI

 

 

 

                     Primaria comunei Broscăuți anunta ca va functiona cu program normal, respectiv NU va restrange activitatea de lucru cu publicul, insa toti cetatenii sunt sfatuiti, ca pentru evitarea aglomeratiei la sediul institutiei unde sunt expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, sa:

o    apeleze la numarul de telefon 0231/621621 pentru orice intrebare/ neclaritate ,

o     transmită on-line cererile/ petitiile pe adresa de mail :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax la numarul 0231/621621,

 

 

 

            Pentru protejarea si prevenirea transmiterii virusului, rugam toti cetatenii care se prezinta la sediul Primariei  sa respecte masurile de protectie impuse de instititie, respectiv dezinfectarea mainilor .

 

De asemenea va recomandăm sa evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, iar in cazul în care sunteți totuși nevoiți să atingeți aceste suprafețe, protejați-vă folosind șervețele de unică folosință.

Rugam toti cetatenii sa respecte cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați.

Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență.

Există riscul, în cazul în care sunteți purtător al virusului, să transmiteți și altor persoane noul coronavirus.

Este de preferat să rămâneți la domiciliu, iar transferul către spital să se realizeze în mod organizat, respectând toate măsurile de izolare.

Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse.

 

 

                                              Va multumim pentru intelegere!!!!!!!!